Ko te ahua o nga hua Beeta nga ahuatanga o te hinengaro, ko te pupuri i o taatau kaihoko mai i nga tautohetohe pakihi puta noa.
Motuka Motuka Motuka Nui
(a) Amplinge: 10mm
(b) Te kaha o te kaha: 21kg
(c) haruru: ≤ 55db
DC
18650 Te kaha o te pākahiko 3C ka taea te whakahoki i te pākahiko ion
≧ 3 haora (nga waahanga rereke ka whakatau i te waa mahi)
1kg
244 * 153 * 68mm
CE / FCC / FDA / Weee / PSE / RHS, etc.
Motuka mo te maakahu hou - kia tino okioki ai koe: Ko nga tane me nga wahine i whakamahi i nga pussio mirimiri tawhito e kii ana ko Beoka he wheako hou; Ko te motuka o te motuka-tapahi e hoatu ana ki a koe kia 3200 nga whiu mo ia meneti ko te 'hamper' kia taea ai e koe te karo i te 'hammer drill'
Me te 5 upoko papatipu me te 5 taumata kaha; Mai i te mirimiri hohonu i runga i to tuara, waewae, me nga ringaringa, ki nga waahanga ngawari mo te kiko maeneene i roto i te kaki me te upoko kia pai ake ai nga uaua (me te whakahoki i nga huihuinga mamihi.
Ka taea te toro atu a Beetastager ki te peeke karapu mo te mirimiri o te uaua ki te whakakore i te uaua, te tino pai mo te hunga kaitakaro e hiahia ana ki te pehitanga kiko
Te Maama o te LivesGomic & te roa o te puutea o te puutea, he uaua ranei ki te whakamahi i te pu o Bekanomic me Comfy ki te 21ks kaha
Ka whakapau kaha matou ki te tuku i nga kaihoko ki nga hua kounga. Tonoa nga korero, tauira & tohutoro, whakapā mai!