Haki

hua

Ko te ahua o nga hua Beeta nga ahuatanga o te hinengaro, ko te pupuri i o taatau kaihoko mai i nga tautohetohe pakihi puta noa.

Beeta Portible Mini Miihini Miihini Missage Putea Buteage Butea 2024 Te Miihini Miihini Miihini Utu

He korero poto

Ko te pu nui he taputapu nekenekehanga e whakamahi ana i te taapiri oscillating ki nga waahanga o te tinana ki nga waahanga tere. Na te tere tere o te whiu i nga uaua uaua me te ngaru ngawari, ka taea e matou te wewete i nga maripi uaua i te rohe, ka whakaheke i nga uaua o te uaua, me te whakapai ake i te rere toto.

Nga waahanga Hua

• Mīhini

Motuka Motuka Motuka Nui

• Mahinga

(a) Amplinge: 10mm
    (b) Te kaha o te kaha: 21kg
    (c) haruru: ≤ 55db

• Te whakatauranga tauranga

DC

• Momo Pūhiko

18650 Te kaha o te pākahiko 3C ka taea te whakahoki i te pākahiko ion

• Wā mahi

≧ 3 haora (nga waahanga rereke ka whakatau i te waa mahi)

• Taumaha

1kg

• Rahi Hua

244 * 153 * 68mm

• Tohu

CE / FCC / FDA / Weee / PSE / RHS, etc.

pro_28
  • Painga
  • Odm / ratonga ratonga
  • FQ
Whakapā mai

gun mirimiri t6 详情页 (1) gun mirimiri t6 详情页 (2) gun mirimiri t6 详情页 (3) gun mirimiri t6 详情页 (4) gun mirimiri t6 详情页 (5) gun mirimiri t6 详情页 (6) gun mirimiri t6 详情页 (7) gun mirimiri t6 详情页 (8) gun mirimiri t6 详情页 (9) gun mirimiri t6 详情页 (10) gun mirimiri t6 详情页 (11) Gun mirimiri t6 详情页 (12)

Painga

Photobank (2)

01

Painga

Hua 1

• Motuka Motuka Momo Hou
    • Ergonomic, maama & roa te roa
    • He ngawari te kawe me te putea Gym kia haere tonu i hea.

Motuka mo te maakahu hou - kia tino okioki ai koe: Ko nga tane me nga wahine i whakamahi i nga pussio mirimiri tawhito e kii ana ko Beoka he wheako hou; Ko te motuka o te motuka-tapahi e hoatu ana ki a koe kia 3200 nga whiu mo ia meneti ko te 'hamper' kia taea ai e koe te karo i te 'hammer drill'

Photobank (3)

02

Painga

Hua 2

• Motuka Motuka Momo Hou

Me te 5 upoko papatipu me te 5 taumata kaha; Mai i te mirimiri hohonu i runga i to tuara, waewae, me nga ringaringa, ki nga waahanga ngawari mo te kiko maeneene i roto i te kaki me te upoko kia pai ake ai nga uaua (me te whakahoki i nga huihuinga mamihi.
Ka taea te toro atu a Beetastager ki te peeke karapu mo te mirimiri o te uaua ki te whakakore i te uaua, te tino pai mo te hunga kaitakaro e hiahia ana ki te pehitanga kiko

Photobank (4)

03

Painga

Hua 3

• Motuka Motuka Momo Hou

Te Maama o te LivesGomic & te roa o te puutea o te puutea, he uaua ranei ki te whakamahi i te pu o Bekanomic me Comfy ki te 21ks kaha

pro_7

Whakapā mai

Ka whakapau kaha matou ki te tuku i nga kaihoko ki nga hua kounga. Tonoa nga korero, tauira & tohutoro, whakapā mai!

• Facebook
  • twitter
  • kaitirotiro
  • YouTube

Kei te hiahia matou ki te whakarongo mai i a koe